Depots

Iedereen kent het fenomeen: je stapt een winkel binnen, neemt wat je nodig hebt en gaat afrekenen aan de kassa. En net naast de kassa staat jouw favoriete chocolaatje te blinken. Je neemt het uit het rek en rekent dat maar mee af. Als eigenaar van een mooie zaak haal je dezelfde trucjes boven. Ben je op zoek naar andere manieren om meer klanten naar jouw winkel of atelier te lokken en gewoon meer te verkopen zonder veel moeite te moeten doen? Dan kan je jouw zaak ter beschikking stellen als depot van ATAR!

Groter dienstenaanbod zonder moeite

Beschik jij over een tankstation, naaiwinkel, strijkatelier, kruidenierszaak of andere winkel? Dan is een samenwerking met de specialisten van ATAR op het lijf van jouw winkel geschreven. Het enige wat je hoeft te doen is jouw klanten informeren over hoe hun vuile tapijten, gordijnen en leder opgeknapt worden en wij doen de rest!

Meubels impregneren

Klanten zelf aan de slag met vuile tapijten, gordijnen, bankstellen of stoelen?

Vuil en vlekken loeren om elk hoekje. Wie zelf zijn geliefde tapijt, gordijn, bankstel of leder gaat schoonmaken, is immers nooit gegarandeerd van een vlekkeloos eindproduct. Schimmel, geurtjes, verkleuring zijn slechts enkele zaken die kunnen optreden als je zelf aan de slag gaat. Door dat werk uit handen te geven en te kiezen voor een externe partij, ben je zeker van een eindresultaat waarmee jouw eyecatcher er weer als nieuw uitziet. Je kan jouw klanten dus makkelijk de voordelen laten inzien van een reiniging via ATAR!

Grondige schoonmaakbeurt dankzij geautomatiseerde machines

Doordat ATAR de modernste machines in huis heeft, zorgen we ervoor dat alle binnengebrachte kledij, tapijten, gordijnen, bankstellen en stoelen in een perfecte staat bij jouw klanten terug komen. Daarvoor doen we een beroep op enkele geautomatiseerde machines die grondig een einde maken aan vuil en vlekken.

Ecologische reinigingsformule voor tapijten, gordijnen en leder

Conventionele schoonmaakmiddelen zijn meestal niet milieuvriendelijk. Wie gebruik maakt van dergelijke producten, weet bijna zeker dat er toxische stoffen of detergenten na het wassen achterblijven op geliefde tapijten, gordijnen en je favoriet lederen bankstel. ATAR ontwikkelde een op maat gemaakt, ecologisch wasprogramma op basis van de “Split-Streamtechnologie”. We hebben een hart voor het milieu, wat duidelijk zichtbaar is aan onze unieke formule.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapiiten per week
Gratis ophaling & levering in de Benelux
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord!
Hoge klantentevredenheid
Tapijtreiniging

Wil je jouw klanten graag een extra service bieden?

Wij werken met plezier een voorstel op maat uit om jouw klanten nóg beter van dienst te zijn.