Gebouwen beheerders

Wie een residentieel gebouw beheert is ook verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Ben je eigenaar van een groot appartementsblok, bezit je meerdere panden waarvoor je beheerdiensten aanbiedt of ben je gewoon op zoek naar een voordelige manier om snel een groot aantal losse tapijten en gordijnen te reinigen? ATAR ontwikkelde een unieke droogreinigingsformule voor gebouwbeheerders en de bewoners van residenties, waarbij je op een voordelige manier alles opnieuw brandschoon kan maken.

Groepsaankoop tapijt-, gordijn-, bankstel- en stoelreiniging

Als gebouwbewaarder moet je erop toezien dat de gemeenschappelijke delen proper zijn. Daarvoor doe je regelmatig een beroep op een droogreiniging om de tapijten en gordijnen, maar ook banken en stoelen in gemeenschappelijke delen schoon te houden. Op die manier is het voor bewoners aangenaam thuiskomen én voor bezoekers een fijn moment vanaf binnenkomst. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met de professionals van ATAR, de bewoners op de hoogte brengen van onze komst en wij doen de rest. Ophaling én levering inbegrepen!

Tapijtreiniging aan huis

Unieke formule voor gebouwenbeheerders

Met het oog op duurzaamheid ontwikkelde ATAR doorheen de jaren enkele hoogtechnologische machines op maat. Dankzij de Split-Streamformule garanderen we dat alle materialen compleet gedesinfecteerd, ontgeurd én versterkt worden met natuurlijke producten. Oneffenheden of vlekken die achteraf nog overblijven? Geen zorgen, onze experts hebben het gezien, omdat ze alles op voorhand grondig documenteren. ATAR is een specialist in speciale droogreiniging en bewijst dat graag met de voordelige formule voor gebouwenbeheerders en de bewoners van residentiële gebouwen.

Geoptimaliseerd droogproces voor een snel resultaat

Wie tapijten bij ATAR laat reinigen, mag er zeker van zijn dat alles binnen de zeven werkdagen schoon terug op zijn plek ligt. Daarvoor boeten we absoluut niet in aan kwaliteit. Alle vlekken worden verwijderd met natuurlijke producten, waarna de vloerkleden door een drukrol gaan die het overtollige water wegduwt. Op die manier zijn de tapijten na het wasproces al zo goed als droog wanneer ze uit de machine komen. Tot slot gaan ze gecontroleerd de droogkamer in, waar ze verticaal gedroogd worden op de juiste temperatuur. Op die manier garanderen wij het beste resultaat, voor elk tapijt, ongeacht de aard van de vezels.

Ook voor gordijnen, banken en stoelen kan je bij ATAR terecht. Gordijnen worden met de grootste zorg behandeld tijdens het wassen én achteraf volledig gladgestreken.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapiiten per week
Gratis ophaling & levering in de Benelux
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord!
Hoge klantentevredenheid
Atar Tapijtreiniging

Nood aan een diepgaande reiniging van tapijten, gordijnen, banken of stoelen als gebouwenbeheerder?

Geef de professionals van ATAR zeker een seintje. Wij gaan met de grootste zorg aan de slag met alle materialen.