Outlets, tweedehandswinkels en antiekzaken

Als antiquiair of outletwinkel is het vaak essentieel de meubels te laten reinigen voor ze in verkoop worden gezet. Daardoor lever je de klanten van jouw winkel een brandschoon meubel of tapijt. Tweedehands meubels en antieke tapijten reinigen is echter een delicate job. Een firma inschakelen die daarin gespecialiseerd is, is daarom geen slecht idee. ATAR is al meer als 30 jaar gespecialiseerd in het reinigen van tapijten, gordijnen, bankstellen en lederen meubels. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner? Contacteer ons dan gerust.

Specialist in tapijt-, en gordijnreiniging voor antiekzaken en tweedehandswinkels

Zelf aan de slag gaan met het reinigen van tapijten, gordijnen en bankstellen? Dat kan snel mislopen. Als de meubels in verkoop moeten gaan, is het belangrijk om professioneel aan de slag te gaan bij een reiniging om zo beschadiging te vermijden. De specialisten van ATAR helpen je hier graag bij. Wij komen het materiaal ophalen en brengen het gereinigd terug bij jouw zaak. Met onze unieke en hoogtechnologische machines zorgen we ervoor dat dat elke tapijt, bankstel en gordijn vlekkeloos en geurloos verkocht kunnen worden in elke antiekzaak en outlet.

Tapijt reinigen

Milieuvriendelijke reiniging voor antiekzaken en tweedehandswinkels

Door gebruik te maken van de Split-Streamtechnologie kiest ATAR resoluut voor slimme, ecologische oplossingen. We gebruiken enkel natuurlijke producten waardoor we detergenten en toxische stoffen weren in ons wasproces. Dat maakt ons een van de meest milieuvriendelijke bedrijven in de reinigingsindustrie. Bovendien ontwikkelden wij dankzij onze jarenlange expertise een unieke formule voor diepgaande, speciale droogreiniging, waarop nieuwreiniging en wasserijen zich al meerdere jaren beroepen. 

Unieke formule voor antiekzaken en outlets

Wij komen dan op afspraak langs om alle gereinigde materialen al het materiaal op te halen en enkele dagen later opnieuw aan jullie te bezorgen. Snelheid én stiptheid gegarandeerd, zodat jij meubels snel en schoon in verkoop kan zetten.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapiiten per week
Gratis ophaling & levering in de Benelux
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord!
Hoge klantentevredenheid

Op zoek naar een langdurige, kwalitatieve samenwerking?

ATAR werkt graag samen om jouw klanten een diepgaande en perfecte reiniging van tapijten, gordijnen, meubels en leder te garanderen. Meer weten?