Jouw gordijnen reinigen: een klus voor ATAR!

Gordijnen zijn een vaak een serieuze investering in een interieur. Ze zorgen voor privacy én sfeer in je woning. Ze zijn meestal op maat gemaakt en bestaan vaak uit delicate stoffen. Een gordijn zomaar in de wasmachine steken wordt daarom afgeraden. Vaak komen ze beschadigd en verkreukt uit de machine. Jouw kostbare gordijnensets verdienen een grondige en veilige reiniging. Bij ATAR ben je daarvoor aan het juiste adres in Nederland! 

Specialist in professionele gordijnreiniging

We adviseren om je gordijnen om de 2 à 3 jaar te reinigen. Ze vangen immers veel stof, vet en vuil op. Om jou zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van jouw investering, hebben wij een uniek en hoogtechnologisch reinigingsproces ontwikkeld waarbij we elk gordijn vrijmaken van hardnekkige vlekken, stof en vuil.

De unieke en hoogtechnologische machines richten zich op de meest hardnekkige vlekken, zetten de vezels van tapijten opnieuw in de plooi en laten gordijnen er weer als nieuw uitzien. Op die manier ben je zeker van een langere levensduur van elk gordijn, beloofd.

Waarom mijn gordijnen
laten reinigen door ATAR?

30 jaar ervaring
Unieke werkwijze
Gratis ophaling en levering in de Benelux
Snelle service: binnen de zeven dagen terug geleverd
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord
Hoge klanttevredenheid

Ontdek onze diensten

Een extra service dankzij onze unieke formule voor bankstel- en lederreiniging

Ook lederen stoelen en banken krijgen het hard te verduren. Vlekken door een onzorgvuldigheid loeren altijd om de hoek en leder verslijt. Of je er nu voorzichtig mee bent of niet. Met natuurlijke producten en een aanpak op maat, kan je het leder op de juiste manier reinigen. We geven het leder een vetbehandeling zodat het opnieuw soepel wordt en zijn glans terugkrijgt.

Wanneer de kleur is aangetast gaan we het leder herkleuren in zijn originele kleur.

Milieuvriendelijke reiniging voor jouw gordijnen

Door gebruik te maken van de Split-Streamtechnologie kiest ATAR resoluut voor slimme, ecologische oplossingen. We gebruiken enkel natuurlijke producten waardoor we detergenten en toxische stoffen weren in ons wasproces. Dat maakt ons een van de meest milieuvriendelijke bedrijven in de reinigingsindustrie. Bovendien ontwikkelden wij dankzij onze jarenlange expertise een unieke formule voor diepgaande, speciale droge reiniging, waarop reinigers en wasserijen zich al meerdere jaren beroepen.

Op zoek naar een professionele partij voor jouw gordijnreiniging?

ATAR garandeert een diepgaande en perfecte reiniging van elk gordijn. Wij staan voor vlekkeloze service, stiptheid en professionaliteit. Ons ervaren en vriendelijk team helpt jou met plezier verder.