Horeca

Als uitbater van een goed draaiende horecazaak, wil je jouw klanten de beste beleving bieden. Lekkere drankjes, heerlijke overnachtingen en sublieme diners: dat is wat telt. Om die beleving zo groot mogelijk te maken, zorg je dat jouw zaak er elke dag piekfijn uitziet. Met grote salons, en prachtige vloerkleden, aangevuld met kleurrijke gordijnen is jouw zaak een lust voor het oog van jouw klanten. Maar die tapijten worden platgelopen, die gordijnen dagelijks geopend om nog maar te zwijgen hoe zwaar jouw lederen stoelen en banken het te verduren krijgen. Regelmatig onderhoud is dus belangrijk om die beleving in jouw zaak te behouden.

Professionele reiniging van tapijten en gordijnen voor hotels, restaurants en cafés

Merk je vlekken op tapijten of zit er aanslag op je gordijnen? ATAR is gespecialiseerd in de reiniging van vloerkleden, lederen of stoffen meubels en gordijnen. Het enige wat je hoeft te doen is ons opbellen voor een afspraak. Onze professionals komen alle materialen oppikken en brengen ze naar ons hoofdkwartier voor een diepgaande reiniging. Het voordeel? Je verliest geen tijd aan deze delicate taak én hoeft jouw eyecatchers absoluut niet lang te missen: op enkele dagen krijg je alles al brandschoon terug!

Gemak voor uitbaters

Dankzij onze hoogtechnologische machines, ben je als uitbater zeker van een perfect resultaat. Ze werden allemaal op maat ontworpen waardoor we een perfect resultaat garanderen. Wij komen op aanvraag rechtstreeks bij je langs om alle bankstellen, stoelen, vloerkleden en gordijnen gratis op te halen. Zijn we klaar? Dan leveren we alles snel terug zodat je niet op zoek moet naar vervangmeubelen!

Grote tapijten reinigen

Diepgaande schoonmaak van banken en stoelen

Na intensief gebruik kunnen jouw banken of stoelen vlekken vertonen en geurtjes verspreiden. Een tijdig onderhoud is dus aangewezen om jouw meubels een lang leven te garanderen. ATAR gaat grondig te werk: we wassen jouw meubelstuk, spoelen het af en garanderen een diepgaande reiniging met impregnatie om de vezels van de bekleding te versterken. Tot slot drogen we alle bankstellen en stoelen in een gecontroleerde droogkamer, waardoor we kringen en verkleuringen absoluut vermijden. Extra bescherming aanbrengen of uw leder een nieuwe look of onderhoud geven? Ook daarvoor kan je bij ATAR terecht!

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapiiten per week
Gratis ophaling & levering in de Benelux
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord!
Hoge klantentevredenheid
Tapijtreiniging in de Horeca

Klaar voor een piekfijne zaak?

Wens je een nieuwe kleurlaag op jouw banken of stoelen? Of kies je voor een diepgaande schoonmaak van alle tapijten en gordijnen? Wij garanderen dat jouw zaak er na onze samenwerking weer piekfijn uit ziet.