Kantoren en openbare gebouwen

We willen allemaal onze werknemers en klanten ontvangen in een schone werkomgeving. Of we nu een advocatenkantoor hebben, werken in de bank of in een bedrijvencentrum: veel kantoren zijn om die reden uitgerust met tapijten, gordijnen, bankstellen en interieurdecoratie. Maar ook openbare gebouwen krijgen het hard te verduren. De deur wordt net zoals de tapijten platgelopen, maar ook de gordijnen, banken en stoelen verslijten door veelvuldig gebruik. Om de levensduur te verlengen en deze materialen schoon te houden, is een partnership met textiel- en tapijtexpert ATAR ideaal voor jou.

Propere kantoren voor een optimale werksfeer en klantbeleving

Tapijten zijn een bron van vlekken, vieze geurtjes en bacteriën. Wil je als ondernemer de levensduur van de losse tapijten in jouw kantoorgebouw verlengen? Dan is een tapijtreiniging welgekomen. Atar maakt al meer dan 30 jaar komaf met die problemen door te kiezen voor unieke machines en wasformules. Het enige wat je hoeft te doen is ons een seintje geven: onze experts halen vervolgens alle vuile (losse) tapijten, gordijnen, stoelen en zetels ter plaatse op.  

Tapijt reinigen in kantoren

Complete reiniging van losse tapijten, gordijnen, donsdekens, zetels en stoelen

Zodra jouw meubilair aankomt in ons atelier, gaat ons team aan de slag. Op basis van de aard van het tapijt, de stoel, het gordijn of de zetel, kiezen we het beste wasprogramma uit. Gordijnen worden gewassen en gestreken. Leder wordt schoongemaakt, herschilderd en gevet, maar ook stoffen stoelen krijgen een grondige opknapbeurt. Zodra we klaar zijn, leveren we alle ingeleverde materialen netjes terug in jouw kantoor. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat jouw klanten of medewerkers in een onhygiënische omgeving terechtkomen. Integendeel, de productiviteit van je medewerkers ligt in een schone omgeving des te hoog. 

Snelle en ecologische schoonmaak van tapijten met hoogtechnologische machines

Vuil kan jarenlang ongezien het tapijt binnendringen. Wil je de tapijten die zo platgelopen worden eens goed verwennen? Dan is een diepgaande schoonmaak nodig.  

  1. Alle vuil wordt verwijderd uit het tapijt vooraleer het gewassen wordt op onze machines 
  2. We meten en fotograferen het tapijt grondig zodat we weten waar we aan toe zijn 
  3. De tapijten krijgen een grondige wasbeurt op onze op maat ontwikkelde machine. Zelfs de haren worden weer in de plooi gekamd. 
  4. Een ecologische desinfectie zorgt ervoor dat jouw tapijten weer jarenlang mee kunnen 
  5. Om geurtjes, verkleuring en vervorming te voorkomen, worden de tapijten tot slot grondig uitgedrukt, gecontroleerd, verticaal gedroogd in een droogkamer. 

Klaar voor een opfrissing van je kantoor- of openbaar gebouw?

Merk je dat jouw losse tapijten, gordijnen, zetels of stoelen dringend nood hebben aan een opknapbeurt? Bel ons op of contacteer ons via het contactformulier voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapiiten per week
Gratis ophaling & levering in de Benelux
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord!
Hoge klantentevredenheid
Tapijtreiniging in kantoorgebouwen

Op zoek naar een langdurige, kwalitatieve samenwerking?

ATAR werkt graag samen om jouw klanten een diepgaande en perfecte reiniging van tapijten, gordijnen, bankstellen en leder te beloven. Meer weten?