Professionele reiniging van meubels die verhuurd worden

Als verhuurder van meubels wil je jouw klanten de best mogelijke dienstverlening bieden. Daar horen schone en nette meubels bij. Na afloop van de verhuurperiode moeten meubels regelmatig gereinigd worden, zodat ze netjes zijn bij de volgende huurder.  Nood aan professionele reiniging voor zetels, gordijnen, tapijten of andere meubelstukken?  Dan ben je bij ATAR aan het juiste adres.

Diepgaande reiniging van meubels

Zijn de meubels van jullie gamma toe aan een grondige reiniging? Wie zelf aan de slag gaat met de schoonmaak van meubels kan volgende problemen tegenkomen. We raden aan om hiermee op te letten. Zepen en detergenten kunnen immers vlekken en beschadiging opleveren. Doorheen de jaren ontwikkelde ATAR een uniek wasprocédé die geuren, verkleuring en vervorming geen kans geeft.

Tapijt laten reinigen in loft

Garandeer jouw klanten schone meubels

Meubels reinigen is een vak apart en vereist een nauwgezette manier van werken.  

Schakel het professionele team van ATAR in voor: 

  • Reiniging van losse tapijten  
  • Schoonmaak van gordijnen 
  • Reinigen en verven van lederen bankstellen 
  • Schoonmaak van stoelen 
  • Reiniging van bankstellen 

Onze experts komen dan bij je langs om alles op te halen en bezorgen je binnen de kortste keren al je materiaal terug, zodat deze opnieuw klaar zijn voor verhuur.

Geoptimaliseerd droogproces voor een snel resultaat

Wie tapijten, stoelen, zetels of gordijnen bij ATAR laat reinigen, mag er zeker van zijn dat alles binnen de zeven werkdagen schoon terug op zijn plek ligt. Daarvoor boeten we absoluut niet in aan kwaliteit.

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapiiten per week
Gratis ophaling & levering in de Benelux
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord!
Hoge klantentevredenheid

Geoptimaliseerd wasprocédé

Naast het feit dat wij enkel gebruik maken van hoogtechnologische machine en ecologische materialen, kiezen wij resoluut voor de Split-Streamtechnologie. Deze methodiek weert conventionele reinigingsmiddelen, maar reinigt minstens even grondig. Na de schoonmaak blijven er op die manier geen detergenten of toxische stoffen achter, waardoor vloerkleden en zitmeubelen langer mooi blijven en de levensduur ervan verlengt.

Nood aan professionele reiniging?

Neem gerust contact me ons op en ontvang een offerte. ATAR staat voor vlekkeloze totaalservice.