Retail

Als retailer wil je jouw klanten de beste dienstverlening bieden. Daarvoor ga je dagelijks op zoek naar optimalisaties om je aanbod uit te breiden en je klanten nog beter te helpen. Specifiek voor de retail ontwikkelde ATAR een unieke formule waarmee je als eigenaar makkelijk extra verkoop genereert. En het werkt eenvoudig: plaats een box in je winkel waar mensen hun vuile tapijten en gordijnen in binnenbrengen. Wij halen de box op, maken alles schoon en leveren die gewoon terug. Op die manier breidt je makkelijk en snel je dienstenaanbod uit én verkoop je meer!

Extra service via diepgaande tapijt- en gordijnreiniging

Een vuile vlek op je tapijt opgemerkt? Wie zelf aan de slag gaat met de schoonmaak van vloerkleden kan volgende problemen tegenkomen. Het tapijt kan verkleuren door de vlek plaatselijk te behandelen of er kunnen vieze schimmels en bijgaande geuren ontstaan doordat het tapijt niet snel genoeg droogt. Doorheen de jaren ontwikkelde ATAR een uniek wasprocédé die geuren, verkleuring en vervorming geen kans geeft.

Geoptimaliseerd wasprocédé

Naast het feit dat wij enkel gebruik maken van hoogtechnologische machine en ecologische materialen, kiezen wij resoluut voor de Split-Streamtechnologie. Deze methodiek weert conventionele reinigingsmiddelen, maar reinigt minstens even grondig. Na de schoonmaak blijven er op die manier geen detergenten of toxische stoffen achter, waardoor vloerkleden en zitmeubelen langer mooi blijven en de levensduur ervan verlengt.

Tapijtreiniging retail

Genereer meer klanten dankzij de diensten van Atar

Bovendien kan je het professionele team van ATAR ook inschakelen voor: 

  • Reiniging van losse tapijten die in je winkel liggen 
  • Schoonmaak van gordijnen 
  • Voeding van lederen bankstellen 
  • Schoonmaak van stoelen 

Onze experts komen dan bij je langs om alles op te halen en bezorgen je binnen de kortste keren al je materiaal terug. Op die manier merken jouw klanten niet op dat je gordijnen er niet meer hangen of je tapijten verdwenen zijn, maar zorg je wel achteraf voor een piekfijne zaak. Van een win-win gesproken, dus!

Waarom kiezen voor ATAR?

Uw totaalpartner voor speciale droogkuis, tapijten, zetels, donsdekens, gordijnen, leder, suede…

Interessante voorwaarden
Unieke werkwijze
Gemiddeld 600 tapiiten per week
Gratis ophaling & levering in de Benelux
Gegarandeerd topresultaat
Ecologisch verantwoord!
Hoge klantentevredenheid

Klaar voor extra verkoop?

Jij en jouw klanten kunnen bij ons trouwens ook terecht voor de schoonmaak van bankstellen, donsdekens, trouwjurken, stoelen én het verven van leder. Ben jij net zoals wij klaar voor meer verkoop?